Президентът Румен Радев провежда консултации с ДПС за съставянето на правителство.

...
Президентът Румен Радев провежда консултации с ДПС за съставянето на правителство.
Коментари Харесай

На живо в Dir.bg: От ДПС пристигнаха в президентството за консултациите с Румен Радев

Президентът Румен Радев провежда съвещания с Движение за права и свободи за съставянето на държавно управление. Представителите на третата политическа мощ дойдоха малко преди 13:00 на " Дондуков 2 ".

Това е третата среща на президента с депутати от парламентарно показаните партии. В понеделник Радев беседва с представителите на " Продължаваме промяната ", а седмица по-рано - с депутати от ГЕРБ-СДС.

" Няма да бързам с консултациите и раздаването на мандатите ", съобщи президентът и посочи, че има доста работа, която Народното заседание би трябвало да свърши. 

Пред президента представителите на Политическа партия бяха безапелационни, че няма да поддържат първия мандат, защото " не става с контактьори и лозунги ". От своя страна Румен Радев се съгласи, че не може да има държавно управление непременно. 

На срещата с ГЕРБ-СДС президентът пък прикани да не се приключват процедурите по търговете за газа и не поддържа концепцията на партията за изпращането на оръжия в Украйна.

След приключването на консултациите с всички седем парламентарни групи следва Румен Радев да връчи и първия мандат на първата политическа мощ.



Очаквайте детайлности!
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР